Bouwkundig Ingenieursbureau Fruitema, Villa te Limmen, voorgevel

Villa te Limmen

Villa te Limmen

Een droomhuis bouwen doe je (meestal) maar 1 keer in je leven, en is best een complexe opgave. Er komen vele vragen, eisen en wensen op je af en deze moeten vertaald in een ontwerp. Een eigen woning is immers een stuk maatwerk (!), en moet dan ook naadloos aansluiten bij haar bewoners. Dat wonen heden ten dagen compleet anders wordt ingevuld als jaren geleden blijkt wel in dit project; comfort, uitstraling en ruimte zijn tegenwoordig kernbegrippen. De bestaande tuinderswoning uit de jaren 50 bleek niet meer voldoende ruimte en comfort te bieden voor de hedendaagse woonwensen. Het hoofdvolume van de bestaande woning is dan ook ‘opgerekt’ en voorzien van een dwarskap. In deze extra ruimte is plaats gemaakt voor de keuken/eetkamer op de begane grond. De bijkeuken geeft plaats aan alle moderne apparatuur en voorraad en de veranda is aangebouwd zodat er optimaal genoten kan worden van het prachtige achtergelegen bos. Op de eerste verdieping is ruimte voor de master bedroom, walk-inn closet en badkamer.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s