Kantoor De Nijs Castricum

Bij het samengaan van twee bedrijven hoort natuurlijk één goed nieuw begin! De oude locatie van C.G. de Nijs bouw bleek een goed plek voor het nieuwe bedrijf: werkplaats aanwezig, loodsen voor opslag, maar vooral meer dan voldoende ruimte voor alle mensen. De laatste verbouwing aan de kantoren op deze locatie waren al van even geleden, hoog tijd voor een upgrade dus; een frisse nieuwe ‘look’! In nauw overleg met de opdrachtgever in korte tijd een inventarisatie van de ruimtebehoefte gemaakt, en een sfeervol ontwerp gemaakt.

Eén van de belangrijkste onderdelen in een kantoor is de vergaderruimte; deze ligt dan ook centraal in het pand nu, en geeft direct zicht op de werkplaats (uiteraard met voldoende geluidsisolatie!) Centraal in het plan is een fijn gedetailleerd ‘houten’ doosje waarin sanitaire voorzieningen, bergruimte en coffee corner zijn opgenomen. De werkplekken zijn licht en ruimtelijk en natuurlijk zijn de installaties aangepakt om het comfort aan alle eisen van nu te laten voldoen. In dit project hebben we ook het interieur ontworpen, alsmede de werktafels, vergadertafel en de grote lampen boven de vergadertafel (met foto’s van werken van beide firma’s).

opdrachtgever en aannemer:

http://www.denijs.nl/nl/particulier/algemeen/over-de-nijs-castricum

https://www.google.nl/maps/place/De+Nijs+Castricum/@52.5652803,4.6543052,11z/data=!4m5!1m2!2m1!1sde+nijs+castricum!3m1!1s0x47c5f7091240e589:0xd0d62474626eb2b2

Printwerk lampen:

http://www.robertbijl.nl/

electra:

http://www.degraafelektrotechniek.nl/elektrotechniek/frameset_elektro.htm

loodgieterswerk: (voorheen Kriek):

http://www.locastechniek.nl/


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s