Vitesse '22 Kantine

Vitesse ’22 Kantine

RKSV Vitesse ’22 Kantine.

De oude kantine van Vitesse ’22 was al enige tijd niet meer naar de wensen van de vereniging; een samenraapsel van diverse bouwactiviteiten, en materialen uit het verleden, donker, verouderde bar enz.: hoog tijd voor een goede opknapbeurt! De rommelige aanblik is geheel opgeruimd en strakgetrokken: de vloer is voorzien van een lichtgrijze gietvloer met tekst, de wanden glad gestuukt en gesaust,  een fris nieuw verlaagd plafond. Verder is er een nieuwe koffiebar gekomen met wat meer ruimte er achter en een nieuw jasje voor de bier-bar. Beiden voorzien van gekleurde led- verlichting. En ook de vergaderruimte en de toiletgroepen hebben een opknapbeurt gekregen. Installaties welke verouderd of overbodig waren zijn verwijderd en vervangen door zuinige nieuwe (licht, verwarming). Al met al een helder, rustig nieuw interieur voor de komende jaren van Vitesse!

https://www.google.nl/maps/place/R.K.S.V.+%22Vitesse+’22%22/@52.5422398,4.657519,187m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x47c5f73fca94dbe3:0xe3b7660a3e489433!6m1!1e1


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s